BUŁKA TARTA Z PŁASKURKI MIELONA
Jak powstaje?
Bułka tarta z płaskurki powstaje z naturalnie wysuszonego i zmielonego w naszej dworskiej kuchni chleba z płaskurki, wypiekanego z mąki z płaskurki 100 % naturalna uprawa.
Składniki: mąka z płaskurki z pełnego przemiału 100%, zakwas żytni, woda, sól niejodowana
Uwagi: Ze względu na naturalny proces wytwarzania produkt może wymagać oczekiwania nawet od 3 do 7 dni, co ma wpływ na wysyłkę przesyłki.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość odżywcza / wartość energetyczna 1690 kJ / 400 kcal
Tłuszcz 7,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,4 g
Węglowodany 50,6 g
w tym: cukry 0,9 g
błonnik 0,5 g
białko 12 g
sól 1,4 g
Opakowanie:
Pojemność: 250g
Typ: doypack ze struną
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu
Chronić od światła i wilgoci
Wyprodukowano w Prastara.pl
Spiżarnia Dworska Prastara 1725
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.